the last of us part 1 utsatt til pc
"The Last of Us Part 1" debuterer på PC 28. mars.

Annonse


Utsetter PC-lanseringen

“The Last of Us” PC utsettes til 28. mars.

Kommer på tampen av mars

Ny-utgaven av det første spillet til Playstation 5 er en nydelig oppdatering, og vi kan ikke vente på at PC-spillere kan oppleve det samme.

Dessverre må de nå vente. Den opprinnelige 3. mars-lanseringen er utsatt til tampen av samme måned, så man må ikke vente i månedsvis. Det er da noe.

Dette melder Naughty Dog:

“Vi er helt slått ut av kjærligheten og støtten til The Last of Us de siste ukene. Å høre din kjærlighet til HBO-serien, se dine vakre bilder og lære om hvordan verden og karakterene studioet vårt skapte for nesten et tiår siden fortsetter å nå både nye og gamle fans, er utrolig

Annonse


Vi vet at mange av dere har opplevd historien som startet det hele med The Last of Us Part I på
PlayStation 5, og vi innser at mange av dere har gledet seg til å hoppe inn i – for første gang for noen – når del I kommer til PC.

Vi vil sørge for at The Last of Us Part I sin debut på PC er i best mulig form. Disse ekstra ukene vil tillate oss å sikre at denne versjonen av The Last of Us lever opp til dine og våre standarder. Vi er så glade for å bringe The Last of Us Part I til en ny plattform, og nå nye og tilbakevendende spillere med Joel og Ellie sin uforglemmelige historie om overlevelse.”

Annonse