netflix logo
Netflix har i dag fått "Spatial Audio" og støtte for seks enheter som kan laste ned innhold med Premium-konto, en oppgradering fra fire.

Annonse


Nå har Netflix fått noe nytt

Netflix har valgt å ikke aktivere blokkere kontodeling i Norge riktig enda, men fordi sidene er oversatt regner vi med det skjer om ikke lenge.

Bedre lyd i utvalgte titler

Men det er også andre nyheter. Selskapet har lansert “romklang-funksjon” for de med Netflix Premium.

Med den nye lyd-opplevelsen får “abonnementene en filmatisk lydopplevelse på alle enheter uten behov for tilleggsutstyr.

Blant våre 700 mest sette titler, deriblant Stranger Things, The Watcher, Wednesday og Knives Out: Glass Onion, får nå denne oppgraderingen.”

Annonse


For å høre forskjellen, sjekk ut klippet under. For å finne innhold med lyd-teknologien, søk etter «romlig lyd.”

Vi kommer også til å legge til romklang på kommende titler når disse lanseres fortløpende, slik som You, Your Place or Mine, Luther: The Fallen Sunog Tour de France.

Se etter dette ikonet.

Øker antallet offline-enheter

For de som har Netflix Premium øker de nå grensen fra fire til seks:

“Ved at folk er påkoblet flere enheter, har vi gjennom undersøkelser lært at våre medlemmer ønsker muligheten til å laste ned Netflix-serier og filmer for å se offline på flere enheter – spesielt når folk er på reise og bytter mellom enheter. Derfor øker vi nå antall nedlastingssenter fra fire til seks for Premium-abonnementer, slik at du kan se Netflix på enhetene dine – når som helst, hvor som helst.”

Annonse