half life episode 3 bilder
Tusenvis av bilder og noen videoer fra spill som aldri ble lansert eller under utvikling er enkelt å bla igjennom i nettleseren.

Annonse


Dette er “Half-Life 2 Episode 3”

“VGDensetsu” er en av de virkelig store spill-arkivistene. Nå har han dumpet 11GB med materiale av spill som aldri ble lansert og spill i utviklingsfasen.

Half-Life 2 Episode 3 skulle ha vært her for 13 år siden

Dette er altså en skatte-kiste av store proposjoner for alle spille-interesserte, inkludert “Half-Life 2 Episode 3” som tragisk nok aldri ble noe av. Det siste spillet i hoved-serien er derfor fremdeles andre episode fra 2007.

Med tanke på at dette i hovedsak er bilder (noe video er det), inkludert scannede magasiner, er det snakk om mange filer.

Daikatana ble lansert to år siden og ble slaktet.

Du finner alt her

“VGDensetsu” sier at innholdet også kommer fra nettsider, nett-samfunn samt en rekke bidragsytere: Gaming Alexandria, Retromags, RetroCDN, Japanese Magazine Scans “i tillegg til utallige nettsider, forum, og Twitter-kontoer som Unseen 64, Lost Levels, Assembler Games, Nintendo Ages, Atari Age og Akamid83,” som forklart på Archive.

Annonse


Det beste? Du finner alt på archive.org i form av en .rar-fil (pakket filformat) på 10,7GB. Du kan laste ned eller bla igjennom innholdet i nettleseren.

Av spesiell interesse for mange er Half-Life 2 Episode 3. Her er bildene fra .rar-filen:

Annonse