msi afterburner
MSI Afterburner er veldig populært blant de som elsker skjermkort. Nå frykter de for fremtiden til programmet.

Annonse


Frykter for fremtiden

Vi skrev sist om “MSI Afterburner” i november i fjor, en sak som handlet om noe annet relatert til det populære programmet, nemlig falske nedlastingssider.

“MSI Afterburner” er elsket

For programmet som overklokker og følger med på temperaturer og andre ting som er viktige i forhold til skjermkort, er ikke oppdatert på lenge.

Dette merkes i “miljøet” da det er det mest populære i kategorien slike programmer – mange brukere foretrekker MSIs fremfor sin egen produsents løsning.

Har ikke fått betalt

Årsaken ifølge utvikler “Unwinder” skal være av “politiske grunner”, uten at han går i videre detaljer i innlegget hos Guru3D.

Annonse


Enda verre for fansen er det at utvikleren mener at prosjektet er “semi-forlatt”.

Jeg prøvde å jobbe på prosjektet og møte mine forpliktelser i løpet av de siste 11 månedene, men det resulatterte ikke i annet enn skuffelse,” skriver vedkommende og mener at det er poengløst å kaste bort tiden på “noe som ikke trengs av selskapet.”

MSI sier de skal løse det

MSI har heldigvis ikke samme forklaring, og mener at dette bør kunne løses:

“Vårt produktmarkedsførings- og regnskapsteam håndterer dette problemet. På grunn av krigen kunne ikke betalingen vår overføres til utviklerens bankkonto. Vi holder fortsatt kontakten med ham og finner ut hvordan vi skal løse dette.”

Det som ikke høres korrekt ut om man skal tro utvikleren er delen om å “fortsatt holde kontakten.”

Annonse