oneplus 11 lanseres 7. februar 2023
OnePlus sitt fokus med generasjon 11 er kamera-kvalitet. Det er ikke avslørt spesifikasjoner enda, de får vi vite 7. februar, men det lekker nok noe før det.

Annonse


OnePlus 11-datoen avslørt

“Smarttelefonen kommer med de to populære funksjonene ‘Alert Slider og det velkjente Hasselblad-kameraet”, melder OnePlus som ikke klarer å vente til 2023.

Kommer allerede tidlig neste år

Datoen for det nye flaggskipet er nemlig 7. februar 2023 sammen med OnePlus Buds Pro 2:

“Smarttelefonen kommer med de to populære funksjonene Alert Slider og det velkjente Hasselblad-kameraet. Førstnevnte gjør det enkelt å skifte fra lydløs til vibrerende og videre til ringing med lyd, mens sistnevnte gir en enestående naturtro kvalitet til bilder som tas med telefonens kamera.”

Kommer garantert med Snapdragon 8 Gen 2

– Vi er begeistret over å lansere disse spennende nye produktene som gir brukerne en oppgradert, rask og jevn ytelse. De kommende produktene er skapt med OnePlus-fellesskapet i tankene, og vil være utstyrt med avansert teknologi som vil gi en enestående opplevelse til brukerne, sier Pete Lau, grunnlegger av OnePlus, Senior Vice President og Chief of Product hos OPPO og OnePlus.

Det er ingen overraskelse volum-bryteren vender tilbake etter at OnePlus droppet den i 10T-modellen vi stusset over hvorfor de lanserte.

Annonse


Annonse


Annonse