Annonse


OPPDATERT: Musk skal gjøre det utenkelige

Det har vært mye frem og tilbake med Twitter Blue som i hovedsak har som oppgave å fjerne bots.

Oppdatert, 12. desember, 09:55:

Musk sier at han har planer om å endre fra maks 280 tegn til 4000 tegn i en kommende oppdatering av Twitter. Når det skjer er ukjent.

Oppdatert, 11. desember, 08:11:

Annonse


Prisen blir åtte dollar på nett, og 11 dollar direkte fra iPhone-appen.

Man får:

  • Økt synlighet
  • Se halvparten av annonsene (kommer senere)
  • Last opp lengre videoer (kommer senere) og 1080p
  • Tidlig tilgang til nye funksjoner
  • Verifisert konto når den er undersøkt
  • Mobil-verifisering
  • Rediger tweets etter de er sendt

Det er ingen tvil hva Twitter-kundene bør velge

Men å betale gir også flere fordeler som å kunne redigere en sendt tweet og laste opp mer video-innhold. Det er også et problem med å tilby tjenesten på iPhone: Apple skal ha sine 30 prosent.

Derfor skal Twitter, ifølge The Information, ha planer om å ta syv dollar (en dollar mindre enn det opprinnelige tilbudet) for tjenesten i nettleseren og 11 dollar om man betaler via iPhone-appen.

Kan dette skade Apples annonsering på Twitter?

På den måten signaliserer Twitter klart og tydelig at brukerne bør droppe iPhone-handelen og utføre kjøpet på nettet for å spare penger.

Selv om Tim Cook og Elon Musk skal være enige om Twitters fremtid på plattformen (med Apple tilbake som stor-annonsør), er nok ikke Musk ferdige med Apples App Store-skatt, like lite ferdig som Spotifys Daniel Ek og EU.

Vi tror dette er hva Musk går for

Som vanlig med Musk kan ting endre seg, og det kjapt. Den ferske Twitter-sjefen lanserte Twitter Blue for åtte dollar, men pauset senere muligheten.

Vi tror likevel dette er veien Musk kommer til å gå for, og det er alltid en sjanse for at selskapet selv lekket informasjonen.

Annonse