nyteslaradarijanuar2023
Vil ikke Tesla klare å levere FSD med dagens system der kun kameraer følger med? Det er mulig selskapet har en ettermonteringsløsning når de i januar skal avsløre en ny radar.

Annonse


Dette gjør Tesla-eiere nervøse

Det er avslørt at Tesla, takket være kommunikasjon med amerikanske FCC (“Federal Communications Commission”) skal avsløre en ny radar i januar 2023.

Tesla kan ha funnet en ny favoritt-dings

Det er oppsiktsvekkende fordi selskapet i fjor droppet radar-teknologi til fordel for et 100 prosent kamera-basert system – eldre modeller har fremdeles radar.

Samtidig er det avslørt en oppgradert Model 3, og det spekuleres i om Tesla ser seg nødt til å implementere flere kameraer, evt. er det en radar (det å ta til høyre av seg selv i lyskryss er noe som er utfordrende med dagens biler med FSD-pakken), på nye biler slik at de bedre kan komme i mål med “Full Self Driving” som er Teslas måte å kommunisere at bilen kan kjøre uten at føreren tar over, men at eieren alltid må være klar til å ta over styringen.

Vi får svaret neste måned

Elon Musk har tidligere uttalt at det er bedre med kameraer grunnet mindre signal-støy, men la til at de kan vurdere det om radar-teknologien kan servere mer høyoppløste bilder – da er det mulig de har funnet frem til nettopp dette. Hva som skjer får vi svaret på halvveis ut i januar.

Annonse


Det er tidligere ryktet en radar med dobbel så lang rekkevidde som hva var mulig med Tesla-radarsystemet selskapet droppet i fjor.

Det store spørsmålet er hva som når skjer med den store FSD-visjonen for de nyeste modellene uten radar.

Annonse