storeoneplusoppdateringerpåvei
Før OxygenOS 14 kommer det en stor 13-oppdatering.

Annonse


Smarte triks på vei

OnePlus har avslørt sine planer for den nærmeste fremtid i forhold til programvarefunksjoner.

Forbedret sikkerhet, fotoalbum og en enda kjappere opplevelse

“Det ble også delt detaljer rundt oppdateringer for OxygenOS 13.1, som lanseres i første halvdel av 2023, og OxygenOS 14 som er under utvikling,” fremkommer det i pressemeldingen.

Dette er noe som kommer i den første oppdateringen:

“Forbedret sikkerhet vil være et sentralt fokusområde implementert gjennom en forbedret versjon av OnePlus’ Private Safe-funksjon introdusert i OxygenOS 13, sammen med andre personvernfunksjoner. Et annet satsingsområde er forbedret digital helse og trivsel gjenspeilet gjennom økt fokus på tilgjengelighetsfunksjoner for brukere med nedsatt funksjonsevne,” heter det fra selskapet.

Med våre brukere som står overfor problemene som følger med et alltid-på-samfunn, vil vi fortsette å foreslå løsninger for å forbedre deres livskvalitet. Dessuten vil multimedieopplevelsen til applikasjoner som fotoalbum bli ytterligere forbedret og programvaren vil bli ytterligere optimalisert for å tilby en enda jevnere opplevelse til brukerne.

Crayon Hsieh, leder av OneLab, OnePlus

Dette er på vei

– Med flere brukere som ønsker å beholde enheten sin lenger, vil vi sørge for at vi kan tilby den muligheten. Den nye oppdateringspolicyen vil gi brukere tilgang til de nyeste sikkerhets- og brukerfunksjonene, denne kreves for at OnePlus beholder den raske og jevne opplevelse gjennom hele telefonens levetid, sier Gary Chen, leder for programvareprodukter hos OnePlus.

Her er noen av programvareoppdateringene som kommer i 13.1:

  • AI System Booster
  • Homeland Always on Display
  • Spotify Always on Display
  • Private Safe 2.0
  • Spatial Audio developed with Google

Annonse