Annonse


Xbox-sjef: “Så lenge Playstation eksisterer”

“Vi skal ikke ta fra Playstation Call of Duty,” sier Xbox-sjef Phil Spencer nå samtidig som han lover flere spill neste år.

Ser på Call of Duty som Minecraft

Det er mulig dette er for å gladgjøre myndigheter i en rekke land for å dra i land Activision/Blizzard-oppkjøpet, men uansett er det gode nyheter for Playstation-spillere – på den annen side: hadde Microsoft nektet Sony den store merkevaren, hadde dette økt muligheten for konkurranse i form av en Call of Duty-konkurrent kun på Playstation.

Men Microsoft er jo et tjeneste-selskap, så at de ønsker innholdet sitt overalt, uansett maskinvare, er ikke så overraskende om man ser på selskapets generelle strategi.

Selv Sony, kjent mer som Nintendo i forhold til knallhard eksklusivitet, tenker mer på denne måten nå med stadige lanseringer av Playstation-spill på PC. Neste ut er Spider-Man Miles Morales 18. november.

Annonse


TEST: Dette burde vært en større opplevelse – “Call of Duty: Modern Warfare 2” enspiller

For evig og alltid?

Det er også hva Spencer uttaler: han ønsker at merkevaren skal leve i tjeneste-verdenen som Minecraft og at “det ikke er vår plan å ta Call of Duty fra Playstation. Så lenge Playstation finnes, er intensjonen å levere Call of Duty.”

“Vi har økt antallet steder man kan spille Minecraft, ikke redusert det, det har vært bra for Minecraft-samfunnet, og jeg mener vi bør gjøre det samme for Call of Duty.”

I andre Xbox-nyheter avslører Spencer at selskapet taper 100 og 200 dollar for hver Xbox Series X og Series S de produserer. Spencer har tidligere varslet pris-økninger fra neste år.

Annonse