applemedappertilwindows
Apple Music er allerede på Xbox, mens Photos- og Music-appene kommer senere. De to siste kan beta-testes på dev-kanalen.

Annonse


Apple gjør Windows 11-inntog

Det var mer enn Surface-avsløringer i går kveld.

Photos-appen får knall-funksjon

Det er tre ting til, og det er relatert til Microsoft og Apple: Apple Music og TV-appene lanseres til Windows 11 neste år, Photos-appen i Windows integrerer iCloud, og vil være en stor oppgradering for mange.

Windows 11 beta-testere kan allerede teste. For å prøve nå må du installere version 2022.31100.9001.0 som rulles ut til dev-kanalen nå.

Apple Music har allerede landet på Xbox.

Annonse


Microsoft Photos-appen lar deg se, organisere og dele bilder fra PC-en og OneDrive, og med denne oppdateringen vil du nå også kunne legge til og få tilgang til iCloud-bildene dine. Bildene dine vises sammen med bilder fra andre kilder i den vakkert redesignede “Alle bilder”-gallerivisningen, samt på en dedikert side du kan få tilgang til fra sidenavigasjonsruten.

Microsoft

Windows 11 Photos blir snart helt ny:

Nettsidene ikke lenger et krav for TV og musikk

Tv.apple.com er valget Windows-brukere har for tiden, og music.apple.com for Apple Music. Det fungerer jo, men dedikerte apper er langt bedre så man kan ha appene kjøre helt koble fra nettleseren.

En annen stor fordel er at man senere vil kunne bla i iCloud-bildene sine, altså bilder fra iPhone, iPad etc. rett fra Windows 11 sin Photos-app, en langt smidigere løsning enn en pseudo-kobling mot en iCloud-snarvei.

Annonse