eaerklaretilålanseredetnyeprogrammet
EA er endelig klare til å pensjonere Origin på Windows etter en lang beta-periode for det nye programmet.

Annonse


Nå er den endelig klar

EA har brukt lang tid på å beta-teste appen sin til Windows som nå endelig kan lastes ned.

Lang åpen beta-periode er ferdig

Nå sier selskapet at de er ferdig med utviklingen. Dette etter at Origin var programvaren EA tilbud PC-spillere for nedlasting av spill og oppdagelsen av nye.

“I over 10 år har vi ønsket millioner av spillere velkommen til vår Origin-plattform, vi har lyttet til tilbakemeldingene dine og erkjenner begrensningene til denne plattformen i et underholdningslandskap i rask utvikling,” blogger EA, og legger til:

Vi satte oss ned for å bygge EAs neste generasjons PC-spillplattform – en raskere, mer pålitelig og mer strømlinjeformet spillopplevelse – det beste mulige stedet for deg å oppleve EAs utrolige spill, tjenester og innhold.

EA
Bilde: EA.

Dette må du være klar over

Selv om “EA-appen” ikke lenger er i åpen beta-fasen så skal ikke programmet erstatte Origin med en gang – EA melder at de skal flytte over Origin-brukerne “snart” – det er med andre ord ikke et krav å bruke den nye appen enda.

Annonse


For macOS-spillere er det fremdeles Origin for Mac som er gjeldende.

EA mener at det nye programmet er det “kjappeste og letteste til PC noensinne,” og at med det “nye strømlinjeformede designet så finner du lett spillene og innholdet du ser etter og for å finne dine nye favoritt-spill. Med automatiske spill-nedlastinger og bakgrunns-oppdateringer så garanterer du at spillene dine er klare når du er.”

Hva angår tilgjengelighet sier EA at de som bruker Origin snart får invitasjon til å laste ned det nye programmet. Alle spill, innhold og lokale og sky-lagrede lagringsfiler vil være der med en gang man tar i bruk det nye programmet – det samme gjelder vennelisten.

Bilde: EA.

Annonse