ios161fikserdette
Apple har rettet en stor plage og gjort to fine endringer i iOS 16.1.

Annonse


Apple har rettet iPhone-plagen på en smart måte

Apple har lansert en rekke nye beta-er.

Apple har oppdatert sine OS igjen, og denne vil spare deg klikk

Denne gang er det snakk om 16.1 beta 2-oppdateringer til iOS og iPadOS, samt åttende beta av macOS Ventura. De to siste lanseres i oktober, mens de andre versjonene nok kommer kjappere da det ikke innebærer å forbedre Stage Manager, noe som er årsaken til utsettelsen til de to.

Det som er rettet er to plager som nylig et omtalte: det er snakk om det evigvarende spørsmålet om man skal få lov å lime tekst på tvers av apper.

Fra og med 16.1 ordnes dette slik at man alltid blir spurt når en app spør om å få lov til å kopiere automatisk fra utklippstavlen – om man klipper og limer manuelt mellom apper, blir bruker ikke spurt.

Annonse


Du vil også sette pris på dette

En fin forbedring, for det er mulig dere har myst på batteri-prosenten som oss, er at ikonet nå også tappes samtidig med batteriet, slik at man har en visuell indikator nummer to.

Kamera-ristingen i tredjeparts-apper er ikke rettet i iOS 16.1 beta 2, en feil som kan fysisk ødelegge iPhone 14 Pro. Det er allerede kjent at Apple skal rette denne feilen neste uke. I så fall er det nok snakk om 16.0.2.

Jo, også er dette tilbake: batteri-prosenten vises et par sekunder i det man plugger mobilen i laderen:

Annonse