fordkutterprisenepåFord kutter prisenpåfireMustangMachE
Ford kutter prisen på fire Mustang Mach-E.

Annonse


Ford kutter prisene – opp til 36 000 kroner billigere

Ford senker nå prisene på Mustang Mach-E.

Standard Range RWD-priskuttes ikke

Ifølge produsenten er dette for “å dekke den varslede momsøkningen.”

Dette er viktig å merke seg for kunder som har handlet:

Prisreduksjonene vil også gjøres gjeldende for kunder som har bestilt sin modellår 23 Mustang Mach-E på et tidligere tidspunkt.

Ford

Standard Range RWD påvirker ikke av den reviderte moms-loven for el-biler.

Annonse


Her er de nyer prisene:

Ford sier at de “nye bilprisene etter den varslede momsintroduksjonen fra 1. januar 2023 (eksklusiv frakt, levering og ekstrautstyr) vil være lik prisene som var gjeldende frem til 4. september 2022.

Dette sier Ford

– Et innslagspunkt for moms for elbiler på 500.000 kroner vil ramme veldig mange vanlige familiebiler, og vi er skuffet over at myndighetene ikke som et minimum står ved Hurdalsplattformen der innslagspunktet var satt til 600.000 kroner. For oss handler dette både om å sikre at taktskiftet til elbiler fortsatt opprettholdes, og om å bidra til større forutsigbarhet for kundene, forklarer administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg, og legger til:

– Det er mye usikkerhet i markedet rundt innføringen av moms på elbiler som blir bestilt i dag, men som først blir utlevert i 2023. For å redusere denne usikkerheten, og gi våre kunder en mer forutsigbar og konkurransedyktig pris på sin nye helelektriske Mustang Mach-E med levering i 2023, har vi nå valgt å gjøre denne prisreduksjonen på alle varianter av modellår 23 som forventes å bli berørt.

Ford reduserer listeprisen på samtlige Mustang Mach-E varianter av modellår 23 som blir rammet av den varslede momsintroduksjonen på elbiler fra 2023. Med prisreduksjonen beholdes modellprisene på samme nivå som i dag – etter den varslede introduksjonen fra 1. januar 2023.

Ford

Annonse


Annonse


Annonse