LenovoGlassesT1Wearable
Lenovo Glasses T1 Wearable Display lanseres i Kina sent i år og utvalgte marked neste år.

Annonse


Rett før Apples lansering

Lenovo Glasses T1 Wearable Display markedsføres av selskapet som perfekt til film, spilling og privatliv.

Kan lage et eget arbeidsområde

Til forskjell fra Apples hodesett, som har fokus på AR, er dette VR-briller.

Alt som skal til for å koble til er USB C:

Lenovo Glasses T1 er kompatibel med mange av dagens moderne smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner med USB-C. De tilbyr suveren bildekvalitet og effektiv optikk for utvidet batterilevetid. De er også lette slik at brukerne kan utforske og nyte innhold langt utover den begrensede skjermstørrelsen på sine mobile enheter.

Lenovo

Kan kobles til det meste

Interessant er det også at disse ikke bare er for laptoper, men også iPhone (med en overgang) og Android. macOS er også støttet.

For å maksimere komforten for utvidet bruk er Lenovo Glasses T1 utstyrt med utskiftbare neseklips, justerbare bøyler og støtter tilpassede innfatninger via en tilkoblet ramme.

Lenovo

Lanseres først i Kina – pris ikke kjent

Panelet er av typen mikro-OLED som ifølge Lenovo gir “utrolig fargerikhet og et superhøyt kontrastforhold på 10 000:1. Med høy optisk effektivitet og lavt strømforbruk, kan Lenovo Glasses T1 strømme videoer eller spill i flere timer, uten at du trenger å bekymre deg for å tømme batteriene til de tilkoblede enhetene.”

Brillene lanseres i Kina først, og prisen blir kjent når salget starter der sent i år. Brillene kommer til andre utvalgte marked i 2023.

Brukere av Motorola-smarttelefoner kan utnytte funksjonen «Ready For» for å forsterke spill- og underholdningsopplevelsen med Lenovo Glasses T1. Dette frigjør den fulle kraften til smarttelefoner, noe som gjør det enklere å koble til bærbare skjermer, tastaturer og andre enheter for en oppslukende, enestående opplevelse

Lenovo

Annonse


Annonse


Annonse