googlestoppetgigaangrepstørstavalle
Cloudflare holdt rekorden som nå er grundig slått av Google.

Annonse


Knuser Cloudflare i angreps-størrelse

“Cloudflare sier de knapt har registrert et større angrep enn det som ble rettet mot et krypto-selskap,” meldte vi april i år. I juni ble de angrepet med 26 millioner forespørsler i sekundet.

Stoppet det største DDoS-angrepet som er målt

“15,3 million forespørsler i sekundet gjør dette angrepet til en av de største registrert i historien, avslører nett-tjenesten Cloudflare som blant annet stopper slike angrep,” meldte vi den gang.

I juni ble en Google Cloud Armor-kunde målrettet med en rekke HTTPS DDoS-angrep som nådde en topp på 46 millioner forespørsler per sekund.

Google

Nå melder Google at de har knust rekorden ved å blokkere et angrep på 46 millioner forespørsler per sekund – en økning på 76 prosent sammenlignet med Cloudflares “beste.”

Tusen av IP-er, over 100 land

Google sier at det registrerte 5256 kilde IP-er fra 132 land. De største fire stod for 31 prosent av det totale angrepet.

Før regelen ble implementert i håndhevingsmodus, ble den først distribuert i forhåndsvisningsmodus, noe som gjorde det mulig for kunden å validere at bare den uvelkomne trafikken ble nektet adgang, mens legitime brukere kunne fortsette å få tilgang til tjenesten.

Da angrepet var størst med 46 millioner rps, var Cloud Armor-regelen allerede på plass for å blokkere hoveddelen av angrepet og sikre at de målrettede applikasjonene og tjenestene forblir tilgjengelige.

Google
Google bruker hendelsen til å skryte av hva de er i stand til, og skriver at “Cloud Armor Adaptive Protection kunne oppdage og analysere trafikken tidlig i angreps-syklusen.”

Annonse