polestar6kommeri2026kanforhåndsbestillesnå
Polestar 6 lanseres ikke før i 2026, men kan allerede nå reserveres for en god slump norske kroner.

Annonse


Denne kommer i 2026 – kan reserveres nå for 243 000 kroner

Polestar bekrefter nå at deres O2 Concept-konsept går fra drøm til virkelighet, men det skjer ikke med det første.

Sports-bil design, sports-bil pris

Polestar 6 er navnet bilen som skal masseproduseres fra og med 2026. Morsomt nok kan man allerede nå forhåndsreservere bilen for 25 000 dollar (243 075 kroner.) Selskapet anslår at rundt 500 biler skal produseres og at prisen blir 200 000 dollar – 1 945 200 kroner.

“De første 500 produksjonsbilene skal bli tilgjengelige som den eksklusive, nummererte Polestar 6 LA Concept edition. Dette inkluderer spesialdesignede 21″ lettmetallfelger, den unike Sky eksteriørfargen (andre farger tilgjengelig), spesiell grafikk på siden av bilen og et særegent dyrevelferdssikret skinninteriør”, skriver Polestar på sin norske nettside.

Vi vet ikke mye enda, men litt er det

Polestar 6 vil ta designspråket som ble etablert med Polestar Precept videre ved å skape et nytt premium performance paradigme som en helelektrisk roadster. En unik 2+2  kabriolet som smelter sammen kunst og teknologi. Ta av taket og opplev ren performance, uten støy. 

Polestar

Til ingen sin overraskelse er få detaljer kjent, utover at svenskene sikter seg inn på følgende spesifikasjoner:

“Interiøret i Polestar O₂ tar med seg alle framstegene som ble utviklet med Precept-modellen og tar dem i bruk i en roadster. Den har et kontekstualisert infotainmentsystem som tilpasser seg til førerens bevegelser, komposittpaneler i vevd lin, 3D-strikket setetrekk, og andre bærekraftige og nyskapende materialer. Sammensatt med nøye utvalgte fargekombinasjoner, hever dette komforten til et nytt nivå.”

Annonse