cybertruckblirdyrere
Tesla Cybertruck blir, ikke så veldig overraskende, dyrere enn hva den ble listet med i 2019.

Annonse


“Jeg har dårlige nyheter”

400 000 kroner (1 x motor – 402 km rekkevidde) var startprisen for Cybertruck da Elon Musk avslørte den spesielle “SUV-en” i 2019. De to beste modellene var den gang priset til 500 000 kroner (2 x motorer – 483 km rekkevidde) og 700 000 kroner (3 x motorer – 805 km rekkevidde).

Hvor myer dyrere blir de, er nå spørsmålet

Men mye har endret seg siden den gang, inkludert designet og garantert også funksjoner. I tillegg har markedsøkonomien også endret seg i stor grad og komponent-produksjonen sliter.

Nå melder Musk at Cybertruck blir dyrere grunnet inflasjon “og andre problemer.”

Håpet er at rekkevidden er forbedret

Han la samtidig til at bilen er et “helvetes bra produkt” og “en utrolig maskin.”

Annonse


Selv om de blir dyrere er håpet at batteriteknologien er en god del forbedret siden den gang, og at rekkevidden derfor også økes i takt med prisen.

Håpet er å starte produksjonen neste år, som vi meldte i april i år. Det samme gjelder for Teslas robot.

“Dermed følger han sine egne nyere uttalelser i forhold til bilen som egentlig skulle være tilgjengelig fra og med 2019, deretter 2021, så 2022 og til slutt ble det altså sommeren 2023.

Musk viste også frem den nyeste modellen, og som vi har sett tidligere mangler den dørhåndtak: i stedet åpner dørene seg automatisk når bilen merker eieren er i nærheten. Vi regner med det er en eller annen form for nød-funksjon på plass.

For noen år siden var det håp om lansering også i Europa, men etter å ha vridd og vendt på designet fant ikke Tesla noen måte å krympe ned bilen for Europeiske forhold, der spesielt bygater vil være alt for små for den store SUV-en.”

Annonse


Annonse


Annonse