elonmuskcybertruck2023
Elon Musk annonserte endelig at Cybertruck lanseres i USA neste år.

Annonse


Cybertruck og Tesla-roboten kommer neste år

Elon Musk sier at Tesla er klare til å starte salget av Cybertruck neste år.

Cybertruck skal produseres i Gigafactory Texas

Dermed følger han sine egne nyere uttalelser i forhold til bilen som egentlig skulle være tilgjengelig fra og med 2019, deretter 2021, så 2022 og til slutt ble det altså 2023.

Musk viste også frem den nyeste modellen, og som vi har sett tidligere mangler den dørhåndtak: i stedet åpner dørene seg automatisk når bilen merker eieren er i nærheten. Vi regner med det er en eller annen form for nød-funksjon på plass.

For noen år siden var det håp om lansering også i Europa, men etter å ha vridd og vendt på designet fant ikke Tesla noen måte å krympe ned bilen for Europeiske forhold, der spesielt bygater vil være alt for små for den store SUV-en.

Annonse


Semi, robot og robot-taxi

Tesla Semi har vi ikke hørt noe som helst om på et par år (den skulle opprinnelig lanseres 2019, den også), men også neste år starter salget av denne. Roadster kommer også i 2023.

Enda mer spennende for folk flest er det at Musk også sa at deres Optimus robot lanseres neste år. Vi føler oss ikke like sikre på at det kommer til å skje, men spennende er det. Roboten vil være i stand til å gjøre alle de tingene vi selv ikke ønsker.

Og det er mer: en robot-taxi er også planlagt av Tesla, men den kommer ikke neste år og omtales som et “fremtidsprodukt”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse