elonmusktwitteranklagerhverandre
Det er fullstendig forvirring hva som blir utfallet av krangelen mellom Musk og Twitter.

Annonse


Musk beskylder Twitter for bedrageri

Det har vært stille rundt Musks oppkjøp av Twitter en god stund, men nå blusser det opp igjen før rettssaken i oktober.

I oktober avgjøres det

Mange trodde at Musk kun prøvde å forhandle ned prisen i det offentlige rom, noe også vi spekulerte i, men nå ser dette ut til å bli langt mer innviklet med en rettssak som vil avgjøre hvem som må betale hvem for hva, om noe, og hva som egentlig skjer med oppkjøpet, om noe

Twitters styre var veldig glad for Musks pris på selskapet, og anbefalte enstemming alle aksjonærer å godkjenne handelen, men så sa Musk nei fordi han mener det sosiale nettverket har for mange falske kontoer og bot-er.

Det virker umulig å finne ut hva de faktiske tallene er

Musks advokater mener nå at 10 prosent av Twitters daglige aktivere brukere som ser annonser er inaktive kontoer.

Annonse


Elon Musks advokatteam har brukt Botometer for å hente frem informasjonen om antallet inaktive kontoer. Twitters tilsvar er at Botometer ikke er til å stole på (og at programmet mente det var høy sannsynlighet for at Musks egen Twitter-konto var en bot) og at det er “faktisk unøyaktig, juridisk utilstrekkelig og kommersielt irrelevant.”

Twitter sier at de har gitt Musk all informasjon de sitter på i forhold til brukerbasen. Musks tilsvar er at selskapet har gitt ham “falske og villedende fremstillinger.” Det er dette rettssaken skal finne ut av: ga Twitter Musk korrekt informasjon, eller har Musk rett i at selskapet prøvde å lure ham til å betale mer for tjenesten enn hva det egentlig er verdt?

Annonse