applehartestettrenyeimacer
Det er lite sannsynelig Apple mener det er godt nok å kun tilby iMac i 24" størrelse. Dessuten har har disse maskinene kun M1-brikker.

Annonse


Kommer kanskje i svart med 27″ skjerm

Apple lagde tre iMac-prototyper allerede i fjor. Det avslører MacRumors-kontoen “Amethyst” som tidligere har lekket korrekt informasjon.

Har testet tre modeller

Det er snakk om to 27 tommer-prototyper fra august 2021 der den første hadde det samme designet som Intel-modellen Apple har pensjonert, men med Apple Silicon M1. Den andre har samme designet som den nyeste 25″, men med 27″ panel. Også denne med M1-brikke.

Den tredje testet Apple i november i fjor med iMac M1 24″-designet, men med et oppgradert 27″ XDR-panel (bedre kontrast og høyere lysstyrke) og den kraftige M1 Max-brikken.

Apple har mange produkter i “pipelinen”

Det er merkelig at Apple ikke har lansert en eller flere av maskinene. En grunn kan være at Apple må sikre seg nok komponenter og at de prioriterer iPhone 14 før de eventuelt lanserer.

Annonse


En annen mulighet er selvsagt at de fant en eller flere tekniske feil med maskinene, og at de derfor må bruke lenger tid. Desto mer sannsynlig er det at Apple droppet M1 og i stedet skal lansere en eller flere M2-modeller. De mest troverdige Apple-kjennerne mener lanseringen er planlagt for neste år.

Tidligere denne uken ble det avslørt at Apple jobber med en M2 Extreme-CPU for den helt nye Mac Pro-maskinen som er på vei:

“Men selskapet valgte å ikke lansere den med M1 Pro/Ultra-brikkesett – i stedet er planen å selge den med en helt ny Apple Silicon M2 Extreme-CPU som blir den aller råeste i stallen.

Gurman sier at Apple skal avsløre den nye Mac-en senere i år, nøyaktig når avsløres dog ikke. Maskinen lanseres kanskje sommeren 2023.

Originalt var planen å vise frem den nye Pro-maskinen under WWDC 2022, men valgte i stedet å fokusere på de nye OS-oppgraderingene og MacBook Air M2.”

Annonse