billigsurfaceduoskrotet
Det kommer visst ingen rimeligere Duo, i det minste ikke i år, men kanskje samtidig med Surface Duo 3 som kommer neste år?

Annonse


Det er ingen overraskelse Microsoft skrotet den

Surface Duo-brette”mobilene” til Microsoft har blitt programvare-oppgradert en rekke ganger siden vi testet første generasjon oktober 2020.

Skulle egentlig lansere plast-modell av Surface Duo 2 i år

Men en salgssuksess har de aldri vært i nærheten av å være, selv etter en rekke store priskutt og nevnte forbedringer etter lanseringen.

Som med Googles kommende Pixel 7 dukket det opp en ikke-lansert utgave av en rimeligere Duo-modell på eBay. Annonsen er fjernet da utviklings-enheten ble solgt, men ikke før bildet ble lagret.

“Cronos” er arbeids-navnet på den billigere modellen som skulle ha blitt lansert senere i år med en øvre mellomklasse Snapdragon-brikke – enheten er dekket av plastikk (i stedet for glass) og har flate skjermer som første generasjon.

Annonse


Microsoft skal ha droppet planene om lansering sent i fjor og skal i stedet lansere Surface Duo 3 sent neste år.

Bilde: eBay

“Surface Duo 3 kommer neste år”

Selv om Duo-ene ikke ble møtt av akkurat stormende kritiker-jubel og tomme butikkhyller, er vi glade for at selskapet ikke gir opp formfaktoren, og i stedet er selvsikre nok til å tro de kan gjøre ting bedre.

For tiden jobber Surface-teamet også med å bringe Android 12L til de to brette-maskinene. Lanseringen er ventet i løpet av noen måneder per Windows Central.

Annonse


Annonse


Annonse