nokia8210lanseresaugust2022
Nokia 8210 lanseres i august til 799 kroner.

Annonse


Se, den har gjenoppstått

HMD, det finske selskapet bak Nokia-merkevaren, har lansert flere nye produkter for de som ønsker å roe ned digital-livet.

HMD Global lanserer fire nye produkter i august

“HMD Global, produsenten bak de moderne Nokia-mobilene og -smarttelefonene, annonserer i dag tre nye Nokia mobiltelefoner – også kalt «funksjonstelefoner» – som byr på et robust alternativ til folk som ønsker å dempe den digitale avhengigheten og «alltid på»-kulturen,” skriver selskapet i pressemeldingen der de avslører Nokia 8210 4G, Nokia 2660 Flip, Nokia 5710 XpressAudio og Nokia T10. Samtlige produkter lanseres i august.

De nye telefonene lanseres på et tidspunkt der 90-tallets forbrukerkultur har blusset opp og resonnerer tydelig hos kundene. Og midt i en usikker tid, der forbrukerne fortsatt opplever økende levekostnader, understreker HMD Global sitt engasjement for å sikre at alle har tilgang til teknologi i både telefon- og nettbrettkategoriene som er både overkommelig prismessig og som holder lenge.

HMD Global

Nokia 8210 4G, som avbildet på topp i artikkelen, er en hyllest til 8210 først lansert i 1999.

“Nye Nokia 8210 4G leverer flere ukers standby-batteritid – akkurat som i gode gamle dager – og som om det ikke var nok til å få folk til å sperre opp øynene, leverer den også et nytt, minneverdige design og signaturholdbarhet i kombinasjon med 4G og VoLTE, en 2,8 tommer stor skjerm og et intuitivt brukergrensesnitt.”

Annonse


Priser

  • Nokia 8210 4G blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i blå, rød og sandfarge til 799 kroner.
  • Nokia 2660 Flip med Nokia Charging Cradle blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i sort, blå og rød til 999 kroner.
  • Nokia 5710 XpressAudio blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i hvitt/rød eller sort/rød til 999 kroner.
  • Nokia T10 blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i Ocean Blue med to ulike modeller: WiFi til 1990 kroner og LTE til 2190 kroner.

Nokia 2660 Flip

Neste ut er flip-mobilen Nokia 2660 Flip som er designet for eldre med et enkelt grensesnitt, store knapper og en dedikert nødknapp:

“Telefonen er spesielt elsket av folk over 55 år på grunn av den optimaliserte brukervennligheten. I tillegg gjør også den store skjermen, høreapparatkompatibilitet, fantastisk batterilevetid og store knapper, at Nokia 2660 Flip blir god å bruke for dem som har særlig bruk for alt dette.

Den dedikerte nødknappen gir ro i sinnet ved å gi mulighet for rask kontakt med dine kjære. Hvis det uventede skjer, vil fem kontakter få beskjed så de kan sikre at hjelpen er på vei. Nokia 2660 Flip kommer også med en ladestasjon så du alltid vet hvor telefonen er, i tillegg til at den alltid lades opp når den ikke er i bruk.”

Nokia 2660 Flip.

Nokia 5710 XpressAudio: Banebrytende lyd

5710 er en oppfølger til 2008-mobilen 5310 som på den tiden var en tynn musikk-mobil. Nokia har oppgradert 2022-utgaven med større batteri, dedikerte lydkontrolltaster og faktisk bygget inn trådløse ørepropper inn i baksiden:

“Når de trådløse øreproppene ikke er i bruk, kan de på praktisk vis settes til lading under en slank skyvedør på telefonens bakside. Dermed vet du alltid vet hvor de er. Samtidig kan du med de innebygde høyttalerne lytte til musikk alene eller sammen med venner, med fyldig bass, krystallklar diskant og en naturlig vokal.”

Nokia 5710 XpressAudio.

Nokia T10

Dette er lillebroren til T20 som vi testet i oktober i fjor. Brettet på 8″ kjører Android 12. HMD garanterer to år med Android-oppdateringer og 36 måneder med sikkerhetsoppdateringer – dette er ifølge HMD dobbelt så lenge som konkurrentene.

“Dette er et fantastisk allsidig nettbrett, og T10 leveres med Google Entertainment Space og Google Kids Space for å gjøre livet enkelt, uansett om barna har nettbrett-tid, eller du er på jakt etter din neste favorittserie.

Kompakte 8” Nokia T10 er skapt med inspirasjon fra den robuste trioen av funksjonstelefoner, og det gjør den ideell til både arbeid, hjemmebruk og familieliv.”

Nokia T10.

Annonse