muskstwittermeme
Elon Musk elsker memes - spørsmålet er om denne er ment som mer enn humor.

Annonse


Er Musks meme hans store plan?

Elon Musk elsker Twitter. Så mye at han ønsket/ønsker å handle plattformen.

Det er aldri stille rundt Musk

Det har vært fryktelig mye frem og tilbake med Musks forsøk på å handle Twitter, men allerede for flere uker siden fikk markedet en følelse av at det ikke kom til å bli en enkel handel, og siste kapittel er ikke skrevet.

Musk startet nemlig å stille spørsmålstegn ved hvor mange brukere på plattformen som er ekte, altså hvor mange bot-er og andre spam-kontoer er aktive?

Twitter sier så de har gitt Musk all informasjonen de har tilgjengelig, men det mener verdens rikeste ikke stemmer. Dette er altså bakteppet til at han har trukket tilbake tilbudet sitt for å handle mikroblogg-tjenesten for 44 milliarder dollar med en verdi per aksje på 54,20 dollar.

Annonse


Retten kan komme til å be om “bot-discovery”

Prisen var så høy over markedsverdien til selskapet (i skrivende stund 36,81 dollar), at styret anbefalte at medlemmene takket ja til Musks tilbud.

Faktisk ønsker nå Twitter å gå rettens vei for å kunne selge til Musk. Spørsmålet er nå: var dette Tesla- og SpaceX-sjefen sin plan hele tiden?

I og med at han mener han ikke har fått informasjonen han har krav på, så kan retten tvinge Twitter til å overlevere all informasjon, om så stemmer, noe som også er bakgrunnen for Musks tweet:

“De sa jeg ikke kunne handle Twitter. Deretter ønsket de ikke avsløre bot-informasjon. Nå ønsker de å tvinge meg til å handle Twitter i retten. Nå blir de nødt til å avsløre bot-informasjon i retten.”

Annonse


Annonse


Annonse