prøvdthedivisionpåmobilen
Ubisoft bringer The Division til mobil og du kan teste spillet snart om du trekkes ut til tidlig beta-test.

Annonse


Kommer gratis til mobil

Massive Entertainment og Ubisoft sitt The Division har avslørt at spillet kommer til mobil.

Du kan registrere deg allerede nå for alfa-testen

Det er foreløpig ukjent når The Division Resurgence lanseres, men i det minste vet vi så langt at den første test-versjonen starter på iOS og Android om ikke lenge.

Du kan melde sin interesse for å få muligheten til inviteres til test.

Spillet er utviklet av Ubisoft og flere andre partnere. Resurgence inneholder en ny historie, fiender og fraksjoner. “Som spilleren kastes du inn i et uavhengig oppdrag mellom The Division 1 og 2. Som en Agent medlem av “Strategic Homeland Division (SHD)” er oppdraget ditt å skape orden og forsvare de sivile mot fiender.”

Men hvorfor mobil?

Vårt mål ved å bringe The Division-universet til mobil er å gjøre det mulig for mange flere å oppleve denne åpne verden-opplevelsen der de vil og når de vil. Vi føler oss veldig heldig fordi mobilmarkedet har utviklet seg til et punkt hvor vi kan utvikle et så ambisiøst spill.

Ubisoft

Annonse