hbomaxstopperproduksjonenimangeeuropiskeland
The Informant er en av seriene som forsvinner etter at det ble kjent HBO Max stanser produksjonen i de fleste Europeiske land for å spare penger.

Annonse


Dropper Norge

Variety kan avsløre at HBO Max nå dropper mange lokale produksjoner.

I disse landene stopper de produksjonen av nytt innhold

Selskapet skal derfor ikke lenger produsere originalt innhold i hverken Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Tyrkia eller sentral-Europa. Årsaken er at selskapet er nødt til å kutte nesten 30 milliarder kroner etter at de løsrev seg fra AT&T.

Kun Spania og Frankrike står igjen som produksjonsland i Europa.

Våre forpliktelser ovenfor disse markedene har ikke endret seg. Vi skal fortsatt bestille lokalt innhold for Warner Bros. Discoverys lineære nettverk i disse regionene, og vi er fremdeles store innkjøpere av lokalt tredjepartsinnhold for bruk på strømmetjenestene våre.

Warner Bros. Discovery

Som plaster på såret kommer det mer innhold globalt

Som følge av kuttene forsvinner også innhold, blant annet Lust fra Sverige, Kamikaze fra Danmark og The Informant produsert i Ungarn. Som endel av endringene vil også utvalgte Europeiske og visse Amerikanske serier lanseres på HBO Max globalt.

Annonse


Prosjekt som er i produksjon fortsetter de muligens å utvikle, men det er også mulig de selges til andre plattform med Warner som produsent.

Det var i mars det ble kjent at HBO Max skulle slå seg sammen med Discovery Plus.