dysonrobot
Dyson lover å akselererer utviklingen av en robot-teknologi, og håper å ha en robot klar for kjedelige oppgaver for hjemmet innen 2030.

Annonse


Du vil elske Dysons hemmelige prosjekt

Dyson, selskapet som er mest kjente for dyre trådløse støvsugere, har avslørt et svært ambisiøst prosjekt.

“Det er få som gjør det samme om oss”

Selskapet har nemlig avduket på en konferanse en robot som kan plukke opp, støvsuge og ta oppvasken for deg.

I mars avslørte selskapet et par luftrensende-hodefelefoner.

Selskapet ønsker å være en av de aller første med en robot som virkelig er nyttig, og skriver i pressemeldingen at de “akselererer utviklingen av en autonom enhet som er i stand til å utføre husarbeid og andre oppgaver.”

Dyson sier også at de har rekruttert rekordmange utviklere: 2000 nye medarbeidere er ansatt i år, der halvparten er utviklere, forskere og kodere.

Annonse


Dyson mener de kan lansere dette innen 2030

“Dyson forsterker robotambisjonene sine, rekrutterer 250 robotingeniører på tvers av disipliner, inkludert datasyn, maskinlæring, sensorer og mekatronikk, og forventer å ansette 700 flere innen robotikkfeltet i løpet av de neste fem årene. Hovedplanen: å opprette Storbritannias største, mest avanserte robotikksenter på Hullavington Airfield og å bringe teknologien inn i hjemmene våre innen slutten av tiåret.”

De har også en plan om å bruke 33 milliarder kroner i løpet av en bestemt periode: 7,2 milliarder av dem skal brukes i år.

Ja takk, men hva blir prisen?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse