modernwarfare2oktober2022
Call of Duty: Modern Warfare II lanseres 28. oktober med en helt ny grafikkmotor som tidligere avslørt.

Annonse


Modern Warfare 2 lanseres 28. oktober

Call of Duty: Modern Warfare II lanseres 28. oktober lyder det fra spillets Twitter-konto.

28. oktober 2022 er dagen

Det er også lastet opp en design-video der det avsløres i underteksten at “Task Force 141 kommer stort tilbake med ikoniske karakterer som Captain John Price, Simon “Ghost” Riley, John “Soap” MacTavish, Kyle ‘Gaz’ Garrick også introduserer vi Colonel Alejandro Vargas fra de meksikanske spesial-styrkene.”

modernwarfare2oktober2022

Kunngjøringen fokuserer på de kjente karakterene:

Som vi meldte i februar i år:

“Forvent en massiv evolusjon av Battle Royale med nye kart og et nytt sandbox-modus”, forklares det. Den nye motoren skal gi liv til Call of Duty og Warzone. Begge titlene utvikles av Infinity Ward som i 2019.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse