unchartedtilpc20juni
De to nyeste Uncharted-spillene kommer til Steam og Epic Games Store 20. juni.

Annonse


Uncharted til PC har fått dato

Uncharted: Legacy of Thieves Collection som for ikke så lenge siden kom til Playstation, kommer til PC 20. juni. Det avslører Epic Games om pakken som også lanseres på Steam.

20. juni kommer de to nyeste Uncharted-spillene til PC

“To remastrede konsollklassikere kommer til PC med Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Pakken inneholder Uncharted 4: A Thief’s End, som har Nathan Drake på jakt etter piratskatter over hele kloden. Brettene er enorme, man må utforske og løse eksotiske gåter. Uncharted: The Lost Legacy er det første spillet i serien som ikke har Nathan Drake i hovedrollen. Spillerne kontrollerer Chloe Frazer i hovedrollen, og hun jakter på Tusk of Ganesh,” melder Epic Games om pakken.

Det er ingenting som tyder på at de tre første spillene i serien finner veien til PC som de gjorde til konsoll med The Nathan Drake Collection.

Høyere oppløsninger og visuelle forbedringer

Støtte for langt høyere FPS og oppløsninger er på plass, i tillegg til andre visuelle forbedringer. Vi har testet pakken på Playstation 5 og er virkelig imponerte over grafikken som ikke er dårligere enn noe annet på markedet. Selv om spillet kom i 2016 er det altså gjort nok forbedringer til å imponere på en ny konsoll-generasjon og snart også PC.

PC-porten står Iron Galaxy Studios bak. Studioet har blant annet portet Batman: Arkham Knight til PC, Overwatch til Switch og Fallout 4 VR til HTC Vive.

Annonse