Beatsprodukterandroid
Apples merkevare Beats har aldri solgt et produkt kjappere enn de har gjort med Studio Buds.

Annonse


Apple med funksjons-dryss til Android

Tre veldig nyttige funksjoner til Apples Beats-lydprodukter er lansert.

Apple stor-forbedrer Beats-opplevelsen på Android

Funksjonene fungerer med samtlige Beats-produkter som fungerer med Beats-appen til Android.

En av de aller fineste funksjonene er å kunne finne Beats-plugger man har mistet. I tillegg gir oppdateringen full tilgang til batteri-informasjon (via en widget) og ikke minst kan man kontrollere lydmodus som ANC rett fra Android-mobilen som på iPhone.

Støtte er det selvsagt også for Beats Studio Buds (som nå også er tilgjengelige i blå grå og rosa), og det at det er utvidet støtte på Android for Beats-produkter er fordi de ikke bruker Apples W1 eller H1-brikke, men sin helt egne som kan implementeres tettere i Android OS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse