eldenring1010
Elden Ring ser ikke bare ut til å leve opp til hypen, men anses av noen anmeldere som et av de aller beste spillene som noen sinne er laget.

Annonse


Elden Ring tar HELT AV: et av de beste spillene noen sinne

Det er svært få spill som har levd opp til hypen som Elden Ring, spesielt de to siste årene med covid og hjemmekontor. Det har gjort ting kronglete i forhold til samarbeid noe som er veldig riktig i forhold til de ulike teamene som må til for å skape et AAA-spill.

ITavisens spill-anmelder lar ikke lett imponere

Men nå er Elden Ring-anmeldelsene ute, og vi premierte spillet med 9 av 10 mulige poeng.

Undertegnende tror dette er eneste gang vår spill-anmelder Christoffer Pourpak har gitt et spill 9 poeng, han er nemlig ikke den som lett lar seg imponere, men desto mer gjevt er det for From Software å få tildelt så mye ros:

Elden Ring følger en nå godt etablert oppskrift, men med en interessant verden og godt designet gameplay er resultatet en givende og avhengighetsskapende opplevelse.

Christoffer Pourpak, ITavisen, 23. februar, 2022

Mange gir Elden Ring 10 av 10

Når vi tar en titt på Metacritic er den samlede poengsummen fra kritikerne (spillet lanseres i morgen midnatt) utrolige 97 poeng, noe som plasserer spillet på 15. plass over de beste spillene noen sinne lansert.

Annonse


Elden Ring tar bitene av det som kom før det og smir det hele til noe som vil gå ned i historien som en av tidenes aller største spill. Elden Ring er en triumf i design og kreativitet, og et åpent spill som utmerker seg like mye for hva det gjør såvel som hva det ikke gjør.

Gamespot

Det er sjelden vi ser at et spill blir så masse-hyllet og at har sett at nærmest så mange anmeldere er enige, og vi klarer ikke finne en eneste negativ anmeldelse, for på Metacritic-listen er 90 poeng det laveste. Både Gamespot og IGN, de to største i USA, belønner FromSoftwares nyeste 10 av 10.

I likhet med The Legend of Zelda: Breath of the Wild er Elden Ring et spill vi vil se tilbake på som en tittel som flyttet sjangeren fremover.

IGN

Samtlige e skryter av at det er opp til spilleren å gjøre som de selv ønsker, at det er vanvittig med ting å oppdage, selv etter over 80 timer med spilling og at designet på samtlige områder er i mesterklasse.

Bloombergs Jason Schreier mener at Elden Ring er et av de aller beste spillene som noen sinne er laget:

Annonse