bmw
BMW sin 31-tommers skjerm gjør baksetene mye mer fristende.

Annonse


BMW med storeslem – denne 31-tommeren er for passasjerene

På CES-scenen har BMW vist frem en splitter ny skjerm på 31-tommer som kalles Theatre Screen og som er myntet på passasjerene i baksetet.

Integrert Amazon Fire TV

Det er ikke sikkert hvilke bilmodeller skjermen finner sin vei til og det er heller ikke gitt et tidspunkt for når det eventuelt skjer, men BMW hinter altså til at toppbilene deres kan få montert en slik skjerm som ved behov kan senkes fra taket og underholde passasjerene.

Skjermen er altså på 31-tommer med et bildeforhold på 32:9 og oppløsning på 8K. Enheten er berøringsfølsom og spiller av innhold som en Fire TV-enhet fra Amazon, slik at man har tilgang til en rekke strømmetjenester. Det passer bra at bilen også utstyres med 5G.

4D-lyd med over 30 høyttalere

Det som medfølger er et imponerende lydbilde som sammen med bildeforholdet vil gi en kinoopplevelse rett i bilen. Man har altså over 30 høyttalere fra Bowers & Wilkins som sørger for en slags 4D-effekt da noen av høyttalerne er bygget i setene, med vibrasjonseffekten det medfører.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse