cyberpowerpckabinettces22
CyberPowerPC sitt KINETIC-konsept blir virkelighet på tampen av året, men det spørs om man vil kunne handle det i Norge.

Annonse


Denne gjør noe spesielt for å kjøle ned

CyberPowerPC har avslørt Kinetic, og du gjettet riktig om du trodde det var et konsept, men et som også kan handles i utvalgte regioner.

Spesielt design med potensielt smart funksjon

Disse “konseptene” produsentene viser frem ekstra hyppig under presse-events som CES, skaper entusiasme rundt merkevaren selv om de kanskje ikke har noe særlig å vise frem som kan kjøpes. Nå sikter vi ikke til CyberPowerPC, men markedet generelt.

En av årsakene til at konseptet ikke lanseres er den endelige prisen som ofte kan øke mye når selskapet finner ut hvor mye mer enn de hadde regnet med det vil koste å masse-produsere.

18 ventiler styres individuelt i sanntid

Det er litt av et design selskapet har utviklet, i det minste fronten, da sidene er langt mer tradisjonell med det typiske glane-vinduet.

Annonse


Det spesielle utover stilen er 18 ventiler i front som kan styres individuelt og som åpnes og lukkes i forhold til temperaturen inne i kabinettet. CyberPowerPC mener sågar at ved å lukke ventilene så senkes lydnivået. Det gir jo mening, men vi lurer på hvor mye effekten føles.

Kabinettet støtter full-størrelse ATX-hovedkort, og man kan utstyre den med 7 x 120 mm-vifter eller 5 x 120 mm-vifter. Da er det heller ingen overraskelse å høre at det er plass til de lengste skjermkortene der ute.

Lanseringen skjer i tredje kvartal i år. Prisen er faktisk ikke mer enn 249 dollar, eller sikkert rundt 3000 kroner om det kommer til Norge når man inkluderer import og avgifter.

Hva synes du?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse