intelimessageiphonewindows
Tror du Intel klarer å få med seg Apple på å levere iMessage og andre iPhone-funksjoner i Windows før 2023?

Annonse


Intel frir til iPhone: nå kommer iMessage til Windows, men bare om Apple vil

Evo-maskiner (flere modeller senere) vil på tampen av året kunne styre Apples mobiler. Det avslørte selskapet på CES 2022, men er vi nå egentlig sikre på at det vil skje?

iMessage kommer til Windows, men kun om Apple blir med

Fra før av har Microsoft med moderne versjoner av Windows lenge tilbudt mulighet til å sende SMS-er og se bilder på Android-mobiler, så denne utvidelsen tyder på at dette er noe nok personer har nytte av. Det er jo praktisk å sende SMS-er fra et stort tastatur.

Ikke bare det, men Apple Watch (Helse-appen integreres, og vil kunne vise helse-info) skal integreres, og det viktigste: iMessage blir støttet om de blir enige.

Videreutviklingen gir mening

Dette kommer ikke som noen overraskelse, for Screenovate ble handlet av Intel i fjor, et selskap som leverte programvare for å styre og kontrollere iOS-og Android-mobiler i Windows.

Annonse


Intel sier de snakker med Apple om dette, så vi håper det skjer. Om det ikke hadde vært mulighet for noen av disse funksjonene, er det jo merkelig å nevne det. Vi er ikke sikre på hvor mye eller noe i det hele tatt Apple må velsigne, vi regner det har med måten det integreres på.

Intel har allerede brukt tid på CES til å skryte av at deres brikker er kjappere enn Apple M1 Max. Det meldes samtidig at Apple skal bruke WWDC til å kunngjøre at de er har sluttført overgangen til et Apple Silicon-økosystem.

Intel viste også frem en teknologi for å utvide skjermen på en laptop til en annen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse