VI STRØMMET – “GTFO”

Annonse


GTFO lanserte i versjon 1.0 under “The Game Awards 2021” for litt over to uker siden, og gav spillere en god del grafiske forbedringer og bedre matchmaking system.

Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

Vi strømmet GTFO for første gang 4. Februar 2020, og fant fort ut at dette er en spillopplevelse man trenger fire til for å nyte. Vi satte oss fast den gang, men vender tilbake med ekstra mannskap og nå mulighet for en AI spiller som fyller vår fjerde plass.

GTFO er et ekstremt samarbeidende skrekk skytespill som kaster deg fra gripende spenning til eksplosiv action på et blunk. Sniking, strategi og samarbeid er nødvendig for å overleve i ditt dødelige, underjordiske fengsel. Jobb sammen eller dø sammen.

– direkte oversatt fra steam.

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00, og bli gjerne med i discord gruppen vår.

GTFO er tilgjengelig på Steam og akkurat nå i skrivende stund på 25% avslag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse