topptitvpirat2021
Wandavision topper TV pirat-listen som ikke inkluderer serier der alle episodene lanseres samtidig. Uten tvil haddde Squid Game vært høyt på listen, om ikke på førsteplass.

Annonse


Dette elsket TV-piratene i 2021

Wandavision ble årets mest piratkopierte TV-serie.

Derfor er ikke Squid Game på topp-listen

Det avslører topp 10-listen fra TorrentFreak som tar for seg enkeltepisoder, og altså ikke episoder-pakker som f.eks. The Witcher eller Squid Game der alle episodene legges ut samme dag.

Som fildelingsbloggen også nemerker er det også langt flere som bruker strømmetjenester for å se pirat-innhold, og i mindre grad laster ned torrents som før i tiden.

Wandavision, Loki og The Witcher

“Basert på kjappe beregninger hadde Netflix Casa de Papel klatret til femteplass. Squid Game hadde også vært å finne på topp 10-listen”, forklarer TorrentFreak.

Annonse


Vi tipper 2022-listen også vil inkludere The Witcher sin andre sesong høyt oppe blant topp ti. Enten så gjør desember 2019-sesongen av The Witcher det fremdeles meget bra, eller så har sesong 2 som hadde premiere 17. desember det utrolig bra på bare noen få dager. Trolig er det en kombinasjon av nedlasting av første og andre sesong.

Nedlastingstallene er hentet fra “en rekke kilder”, inkludert I Know og allment tilgjengelige tall.

Marvel gjør det sterkt, det samme gjør Disney+:

  1. Wandavision (1. i 2020: The Mandalorian)
  2. Loki
  3. The Witcher
  4. The Falcon and the Winter Soldier
  5. Hawkeye
  6. What if…?
  7. Foundation
  8. Rick and Morty (6. i 2020)
  9. Arcane
  10. Wheel of Time

Annonse


Annonse


Annonse