samsunggalaxytaba8
Galaxy Tab A8 er Samsungs rimelige nettbrett til under 3000 kroner. Brettet kan handles i januar.

Annonse


Denne koster under 3000 kroner

Samsung har trukket duken av Galaxy Tab A8. Salget starter i januar.

GalaxyTab A8 koster fra 2590 kroner

“Samsung GalaxyTab A8 vil være tilgjengelig i norske butikker fra starten av januar 2022 i fargene Gray, Silver og Pink Gold fra 2590 kroner”, melder selskapet i den ferske pressemeldingen.

Så hva annet finner man her? Jo, en 10,5″ skjerm med 16:10 format, Dolby Atmos, et 7040 mAh-batteri og opp til 1TB lagringsplass. Du kan velge mellom 3 eller 4GB RAM og 15 w hurtiglading. Merk at produktet mangler WiFi 6.

Samsungs nettbrett-Android har støtte for to apper samtidig:

Galaxy Tab A8 støtter å kjøre to apper samtidig ved siden av hverandre, og du kan legge til et popup-vindu med en annen app gjennom “Multi-Active Window”. Hvis du for eksempel går på en forelesning, kan du chatte med klassekamerater, ta notater og se en presentasjon samtidig. Dra-og-del-funksjonen åpner automatisk et nytt nettleservindu dersom du drar en lenke fra gjeldende nettleservindu til den andre siden av skjermen.

Samsung

Det er også lagt til støtte for overføring av innhold til Samsungs TV-er:

Samsungs Galaxy-økosystem lar deg enkelt dele informasjon, tekst, lenker og bilder mellom andre Samsung Galaxy-enheter og streame skjermen til en Samsung Smart TV. Galaxy Tab A8-eiere får muligheten til å nyte “direkte” og “on-demand”-underholdning gratis gjennom Samsung TV Plus 8-applikasjonen. Galaxy Tab A8 støttes av Samsungs bransjeledende Knox-sikkerhetsplattform med flerlagsbeskyttelse. Konstant sanntidsbeskyttelse av kjerneprogramvaren sikrer at eksterne trusler ikke kan få tilgang til enheten.

Samsung

Spesifikasjoner