cyberpunk-2077-keanu-reeves

Annonse


Keanu Reeves innrømmer: – Har ikke spilt Cyberpunk 2077

Motsier CDPR-sjefen

Keanu Reeves er brukt som utgangspunkt for karakteren Johnny Silverhand i Cyberpunk 2077, noe utviklerne av spillet brukte for alt det var verdt i markedsføringen. CD Projekt Red-sjefen Adam Kicinski sa i et intervju at Keanu Reeves selv spiller Cyberpunk 2077 og at han elsker det.

Uttalelsen til Kicinski blir nå motsagt av Reeves selv i et nytt intervju i forbindelse med en Unreal Engine 5-presentasjon i The Matrix Awakens, der han blir spurt om gamingvanene sine.

Spørsmålet kommer rundt 16 minutter og 45 sekunder ut i videoen:

På spørsmål om han spiller videospill så svarer han “nei”. Intervjueren følger opp med å spørre om han i det minste har spilt Cyberpunk 2077, der svaret igjen er nei – han har kun sett presentasjoner av spillet.

Annonse


Forbedret versjon i 2022

Cyberpunk 2077 er tilgjengelig på PC, PS4/PS5, Xbox One, Xbox Series S/X og Google Stadia. Spillet fikk en mildt sagt trøblete start, men den dårlige trenden kan ha snudd: nylig skrev vi om hvordan det har fått et hav av positive anmeldelser på Steam.

En fullverdig nestegenerasjonsoppgradert versjon av spillet er planlagt for lansering i løpet av 2022.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse