oppofindn
Oppo er sikre på de har løst utfordringene brettemobiler tradisjonelt sett har hatt. Den offisielle avsløringen skal finne sted onsdag 15. desember.

Annonse


Nå gjør de det også

I sommer ble det kjent at OnePlus blir en uavhengig Oppo-merkevare.

Den offisielle avsløringen er 15. desember

Tidligere OnePlus-sjef Pete Lau er derfor produktsjef for Oppo. Nå har selskapet akkurat avslørt Find N, et produkt selskapet har brukt fire år på å forske frem. Selskapet gikk gjennom seks prototyper før de valgte et design som ligger godt i hånda og er enkelt å bruke åpnet som lukket.

Oppo mener at etter ti år med hyppige evolusjoner så har “smartmobilbransjen møtt veggen”, som det heter i pressemeldingen.

Oppo mener de har løst utfordringene med brettmobiler.

Oppo startet i 2018

“Allerede i april 2018 ble den første generasjonen av Find N-prototypen skapt internt. Selv om en håndfull andre merker allerede har introdusert sammenleggbare enheter, fortsetter barrièrer som nytte, holdbarhet og brukeropplevelse å hindre sammenleggbare enheter fra å bli et produkt man ønsker å bruke daglig og av folk flest”, meldes det i pressemeldingen.

Annonse


Lau sier at da han ble hanket inn til Oppo i fjor “så var jeg spent på å ta over dette store prosjektet og veilede teamet til å løse de siste problemene for å gjøre drømmen til virkelighet”.

Find N har en stor frontskjerm.

Oppo mener deres brettbare vil bane vei for at brettbare endelig blir allemannseie

Det viktigste for Lau og teamet var å lage en vakker enhet som er lett å bruke med og uten hele skjermen åpen. Med Find N mener de også de har løst problemet med brette-løsningen og at enheten holder det gående år etter år ved hyppig bruk.

“Vi tror vi har forsket frem det beste hengslet og de beste panel-designene som er tilgjengelig nå”, uttaler Lau i pressemeldingen.

Bilde: Oppo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse