vwid5
VW priser seg offensivt i markedet med ID.5 og mener at "med en utvendig lengde på 4,6 meter, og 2,77 meter akselavstand føles bilen like romslig som en konvensjonell SUV i klassen over."

PRISENE AVSLØRT

Annonse


Det var tidlig denne måneden VW avslørte ID.5 og GTX-modellene.

Fra 436 400 kroner

Nå har de oppdatert oss på prisene:

  • ID.5 fra 436 400 kroner – inkl. frakt og levering i Oslo
  • ID.5 GTX fra 482 900 kroner – inkl. frakt og levering i Oslo

De første bilene leveres våren neste år. ID.5 kommer med bakhjulstrekk og firehjulstrekk. Rekkevidden på ID.5-modellen opplyser VW er “inntil 513 km”.

Begge modellene er utstyrt med den nyeste programvareoppdateringen ID. Software 3.0, som tar bilopplevelsen til et nytt nivå, med blant annet inntil 135 kW ladekapasitet. Det betyr at ID.5 med bakhjulstrekk kan hurtiglade fra 5 til 80 prosent på under 30 minutter!

VW

VW bruker mye tekst til å snakke opp programvaren:

ID.5-modellene leveres også med Over-the-air oppdatering, som betyr at bilen kan holde seg oppdatert med den nyeste teknologien. Som tilvalg kan du få Park Assist Pluss med minnefunksjon. Det betyr at bilen hjelper deg å finne en stor nok parkeringsluke. Parkeringen starter du enkelt med et tastetrykk, og du trenger bare å følge med på parkeringen. Bilen kan læres opp til å parkere for deg i oppkjørselen, i en garasje, langsgående eller tverrgående parkeringsluker i by.

VW