earpods2012
Trendsettere er oppdaget med kabler, noe Apple i stor grad satte en stopper for i 2016 da de introduserte AirPods. Etter den tid er det mange konkurrenter med ekte stereo-støtte.

Har du også sett det?

Annonse


At mennesker du møter ute har kablede hodetelefoner på seg, og kanskje billige sådan?

Har du gjort det samme?

Det er nå mange som siterer en The Wall Street Journal-artikkel en gjenoppstått trend: kabler.

Det er ikke nok at kun undertegnede har lagt merke til flere personer som ikke lenger har lyst på trådløs lyd, men fordi kjendiser som Bella Hadid, Zoë Kravitz og Lily-Rose Depp dropper det nyeste også gjør det og påvirker andre til å gjøre det. De er jo trendsettere.

EarPods fra Apple ble først introdusert i 2012, og Koss PortaPro, en klassiker er fra 1984. Begge blir stadig hyppigere observert av medier som følger kjendiser.

Selv-reparasjon av iPhone og Mac-er blir snart en realitet i USA, og rulles ut til resten av verden senere. Har eldre gadgets kommet for å bli?

Er de lei av å lade eller er lyden bedre?

Nå er spørsmålet om det er andre eldre nødvendigheter som kommer tilbake som en trend som ikke er gammel nok til å omtales som retro, men som er rar nok til man muligens spør seg: hvorfor?

Har du også lagt merke til at flere nytter trådløse øreplugger eller hodetelefoner, eller gjør du det kanskje selv? Hvorfor? Kanskje har du flere grunner enn for lydkvaliteten.

Veldig mange har eid et par Koss PortaPro, et selskap fra Milwaukee, Wisconsin. PortaPro koster 300 kroner. Bilde: Malcolm Tyrrell/Wikipedia
Fra og med iPhone 12 droppet Apple å legge ved EarPods. Nå kan det se ut som de og andre trådløse opplever et aldri så lite comeback. Apples nyeste EarPods ble utstyrt med Lightning i 2016. De koster under 200 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse