htcviveflow
HTV Vive Flow har bedre synsfelt enn Quest 2, men lavere Hz og oppløsning, også er prisen på 6000 kroner.

Annonse


Dette er faktisk VR-briller – norsk pris avslørt

Dette kan faktisk funke, for se hvor mye mindre disse er enn de vanlige klumpene av noen VR-hodesett som har vært tradisjonen.

De veier kun 189g fordi de kobles til mobilen

Produsentene har brukt mye tid på å finne ut hvordan de kan gjøre dem mest mulige komfortable samtidig som de har måttet kjempe mot vekten og størrelsen med ulike typer bøyler.

Disse har tilgang til rundt 100 ulike apper og spill, så altså ikke alt fra Viveport.

Koster 5999 kroner – sendes i november

500 dollar (de er vesentlig dyrere i Norge, som du ser) HTC Vive Flow prøver å løse problemene med i stedet å designe et par som ser ut som de er tiltenkt en polar-ekspedisjon.

Annonse


HTC prøver også å fri til en kvinnelig kundebase som jo ikke har vært der for mange av de tunge hodesettene som spiller spill mer enn “Mindfullness” som brukes mye i markedsføringen:

Har innebygde høyttalere, men ikke AR

Tilkoblingen er litt spesiell, fordi disse kobles til en ekstern patteripakke (USB C) og har i tillegg en trådløs kobling til mobilen. I tillegg har HTC vært smarte fordi man bruker mobilen som gest-enhet (men kun med Android, merkelig nok). Det gir mening, da de selger disse som portable, og mobilen har man jo alltid med seg.

Vive Flow har 75Hz oppdatering og 1600 x 1600 oppløsning per øye, begge noe lavere enn Quest 2. Heldigvis har disse 100 grader visning, noe som er mer enn Quest 2 sine 89 grader.

Flow har et innebygget kjølesystem slik at man ikke blir svett rundt øynene

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse