steamdecknorge
Steam Deck lanseres i Europa fra 419 euro, men vi skal ikke se bort ifra at konsollen må utsettes grunnet komponentmangler.

Annonse


Steam Deck kommer til Norge neste år, ser det ut til

Valve har en hel produktside på norsk dedikert til Steam Deck, den håndholdte Steam-spillmaskinen som lanseres i USA i desember.

Koster fra 419 euro

Vi ble overrasket da vi så at de har en dedikert norsk side for produktet, og samtidig fører opp med amerikanske dollar. Det er heller ikke mulig å reservere en i Norge enda.

Om man blar ned finner man følgende informasjon: “Forsendelse av Steam Deck begynner i desember 2021 til USA, Canada, EU og Storbritannia. Flere regioner kommer i 2022 – følg med for mer info.”

Det vil jo være rart om den ikke kommer til Norge da de har lagt ressurser i å en norsk produktside. Det er dessverre ingen flere detaljer enn at “flere regioner kommer i 2022” og at EU-land forventes å få den i andre kvartal 2022.

Annonse


Baksiden.

I USA er 64GB-modellen med tregere eMMC-lagring priset til 399 dollar (3500 kroner) og de andre med kjappere NVMe SSD-lagring priset til:

  • 256GB: 529 dollar (4500 kroner)
  • 512GB: 649 dollar (5600 kroner)

Da konsollen ble lagt ut for forhåndssalg i USA i juli, var etterspørselen så stor at nettbutikken krasjet. Dette i kombinasjon med vedvarende komponentmangel, kan medføre at konsollen kommer senere i 2022 enn tidlig på året.

EU-prisene opplyser samtidig om levering i andre kvartal i år:

Valve anbefaler ikke at du åpner den, men det er mulig:

Slik er The Witcher 3 på Steam Deck:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse