nokiat20avsløring
Nokia T20 er selskapets nettbrett. Vi får snart LTE-modellen inn til test.

Annonse


OPPDATERT: Dette er Nokias nettbrett og her er de norske prisene og lansering

Nokia T20 er selskapets nye nettbrett, og vi skal teste det.

Oppdatert, 16:04:

Nokia T20 kan forhåndsbestilles i Norge fra og med 6. oktober i fargen Ocean Blue.

Brettet leveres i konfigurasjonene:

Annonse


  • 3 GB/32 GB for 2490 kroner
  • 4 GB / 64 GB for 2995 kroner

T20 er Nokias 10,4″ nettbrett

Det har svirret rykter rundt et nettbrett fra selskapet som har hatt suksess med billig- og mellomklasse-mobiler. Det loves to år med oppgraderinger av brettet som leveres med Android 11. Brikkesettet er et T610 klokket til 1,8GHz.

Skjermen måler 10,4″ og har en oppløsning på 1200 x 2000 med 5:3 format. Lysstyrken oppgis til 400 nits og batteriet er på 8200 mAh. Brettet lades med USB C.

Det foreligger for tiden hverken norske priser eller lanseringsdato, men dette avsløres nok snart. Vi oppdaterer når vi vet mer.

Dette sier Nokia

«Vi er stolte over at vi alltid lytter til og svarer på folks ønsker. Gjennom det siste året har vi sett en økning innen hybridarbeid og nettundervisning, i tillegg til økt bruk av sosiale medier, plattformer for videosamtaler og strømmetjenester – noe som har ført til at etterspørselen etter nettbrett har økt med imponerende 53 prosent i første kvartal av 2021 sammenlignet med samme periode i året før.

Derfor skapte vi HMD Globals første Nokia-nettbrett så vi kan møte folks nye behov og deres ønsker om allsidig teknologi og funksjoner. Nokia T20 er designet for arbeid, læring og lek, og tilbyr de klassiske egenskapene brukerne er vant til og forventer fra våre smarttelefoner, men i et helt nytt format.»

Videre forklarer mobil- og nå nettbrettprodusenten T20 får to år med OS-oppdateringer:

“Akkurat som med Nokias telefoner står sikkerhet og programvare i fokus. To år med OS-oppgraderinger for kommende Android”-versjoner er inkludert, i tillegg til tre års månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når det gjelder skjermtid er det like viktig å hjelpe til med å holde barn trygge, som å beskytte deres kreativitet og læring. 

Nokia T20 leveres med Google Kids Space, en dedikert trygg modus der nysgjerrige barn får mulighet til å utforske apper, bøker og videoer som er tilpasset dem. Google Kids Space fungerer parallelt med barnets Google-konto, som foreldre kan hjelpe til med å håndtere med foreldrekontrollfunksjonen Family Link”

Spesifikasjoner

Et beskyttende kickstand selges som tilbehør.

Annonse