macbookm1x
Du må vente til neste år for nye MacBook Air med M2, ser det ut til, mens MacBook Pro med M1X kommer i år.

Annonse


Har avslørt nye MacBook Pro som kommer neste måned

Mark Gurman sier at MacBook Pro kommer i år, noe han har gjentatt mange ganger.

MacBook Pro utstyres med M1X med opp til 32 GPU kjerner og 16 CPU kjerner

Nå er vi dog noe usikre på når maskinene skal vises frem: for sikter han til at maskinene lanseres for forbrukere neste måned, eller at avsløres neste måned? Han spesifiserer ikke, men bekrefter nok en gang uansett at det kommer før 2022.

Navnet på den nye brikken bli visstnok M1X, og ikke M2 – dette for å forsterke signalet om at dette er en brikke med kraftigere GPU og derfor et proff-produkt.

Helt nye MacBook Air får M2, men kommer neppe i år

Det skal selges to varianter av brikken: en med 10 CPU kjerner (8 x høy-ytelse, 2 x energibesparende), og med enten 16 eller 32 GPU-kjerner. Den samme brikken skal drive nye Mac mini, men det er ukjent om den kommer i år.

Gurman avslører at det skal lanseres enda kjappere Mac Pro-brikker, og dette er ikke M2-brikkene, for disse skal visstnok plasseres i kommende MacBook Air, iMac og de rimeligste MacBook Pro-modellene.

Annonse


Annonse


Annonse