Hue og Spotify samarbeider endelig.
Hue og Spotify samarbeider endelig.

Lag et farvesprakende musikk-show med Spotify og Hue

Annonse


Philips’ smartlyssystem Hue lanserte nylig beta-tilgang til sin nye synkroniseringsintegrasjon med Spotify. For dem med trådløse lydsystemer som frem til nå har vært avhengig av noen hacks for å få det til, virker det som om tingene faller på plass. Vi ser på hvordan du kommer i gang.

Noen enkle trinn før leketøyet er klart til bruk

Eiere av Hue-pærer har ikke hatt noen enkel måte å synkronisere lysene sine til Sptofiy uten å måtte gi opp favoritthøyttalerne. De har måttet hubbe Spotify til enten den stasjonære datamaskinen eller TV-en (via synkroniseringsboksen Hue Play HDMI) og kable høyttalerne derfra.

Denne nye integrasjonen knytter Hue-appen til enhver kjørende utgang fra Spotify-kontoen din gjennom skyen, så du kan kontrollere stemningsbelysningen helt ned til rytmen. For å prøve leketøyet må du forsere et par hindre først.

Early access-program

Først må du melde deg på Hues early access-program. Gå til Explore i Hue-appen og klikk på Philips Hue + Spotify. Når du klikker “Turn on early access,” kommer en ny fane som heter Sync.

Annonse


Etter sammenkoblingen vil du bli spurt om hvilken “Entertainment area” integrasjonen skal brukes med og det er begrenset til ti lys. Velg deretter din digitale assistent. 

Når alt er sagt og gjort har du et sted hvor du kan styre farvene, lysstyrken og intensiteten i Hue-lysene mens Spotify håndterer musikken.

Beta-begrensninger

Det er noen begrensninger i beta-fasen, for eksempel en grense på fem forhåndsinnstillinger for farvekombinasjoner og noen svake responstider, men hovedfunksjonaliteten er på plass.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse