fitbitcharge5
Charge 5 har mer stil enn mange andre treningsarmbånd.

Se hva Fitbit har gjort med Charge – dette koster den i Norge

Annonse


“Fitbit satser på å redefinere styrke gjennom fokus på helhetlig helse og vil holde pulsen på brukernes aktivitetsnivå, helse, stress, søvn og hjertehelse – alt i et tynnere, slankt design.”

Charge 5 kommer i en størrelse og koster 1799 kroner – ankommer sent i september

Slik innleder det nå Google-eide selskapet pressemeldingen, og vi må innrømme at designet er en god del slankere og tar seg ganske så godt ut.

Samtidig lover selskapet opp til en uke batteri uten å måtte lade.

Charge 4 til venstre, charge 5 ved siden.

Samtidig omtaler selskapet innmaten som stor-oppgradert:

“Med det som bakgrunn lanserer Fitbit nå sin mest avanserte helse- og aktivitetsmåler så langt, Fitbit Charge 5. Med en lysere fargeskjerm og opptil syv dagers batteritid, vil Charge 5 gi brukerne alle de praktiske funksjonene som trengs for å fokusere på egen helse og livsstil.”

Annonse


Charge 5 er også i stand til å følge med på stress og puls – GPS og treningsmoduser er på plass:

“Med en EDA-sensor til å måle stress og EKG til å følge med på hjerterytme, blir Charge 5 en av de smarteste aktivitetsmålerne på markedet. Med klokken følger også et seks måneders inkludert abonnement med Fitbit Premium, som gir Fitbit-brukerne enda større innsikt, praktisk veiledning og tilgang til mer enn 500 trenings- og meditasjonsøkter på klokken og i den tilhørende appen. Charge 5 inkluderer også innebygd GPS, 20 treningsmoduser og automatisk treningsgjenkjenning.”

Dette sier Fitbit om designet, skjermen og stress-måleren

“Fitbit Charge 5 er ti prosent tynnere enn sin forgjenger, og har et aerodynamisk design som er optimalisert for ytelse og konstruert for en sømløs passform. Med en ny AMOLED-fargeskjerm er Charge 5 også Fitbits første aktivitetsmåler med et alltid-på display-alternativ.

Skjermen er også to ganger lysere enn forgjengeren, noe som gjør det enkelt å se statistikken din på solfylte dager og under trening. Du kan også endre utseendet når som helst, med ulike urskiver eller velge mellom lette silikonbånd, pustende sportsbånd, løkkebånd og håndlagde Horween-lærbånd.

“For å hjelpe brukerne med å håndtere stress bedre, er Charge 5 Fitbits første aktivitetsmåler med en EDA-sensor. Sensoren måler kroppens respons på stress gjennom små endringer i svettekjertlene på fingrene. Fitbit lanserte EDA med Fitbit Sense i fjor og innsikt viser at 70 prosent av brukerne reduserte pulsen sin i løpet av en to-minutter lang EDA Scan-økt.1

Med Charge 5 får du også en stressmestrings-score i Fitbit-appen, slik at du hver morgen kan se om du er mentalt klar til å ta på deg flere utfordringer eller om du bør lade opp. Fitbit lanserer også to nye partnerskap, et med treningsgiganten LES MILLS og et med Calm, en populær app for søvn, meditasjon og avslapning.”

Annonse