YouTube Premium PiP fungerer fint med iPadOS 15 beta 6 og iPad Pro M1. Bilde: ITavisen

Annonse


Den store YouTube-funksjonen kan testes – kommer kanskje 31. oktober

Er du YouTube Premium-medlem kan du teste nye funksjoner før andre, som PiP (Picture in Picture).

Bilde-i-bilde til iOS og iPadOS 31. oktober?

Nå er dette mulig, og det på både iPhone og iPad. Først ble det meldt at kun iPhone var støttet, men vi kan bekrefte at dette fungerer utmerket også på iPadOS 15 (iPad Pro M1) og iOS 15 (iPhone 12 Pro Max).

Vi aktiverte den nye muligheten her (du må være innlogget), lukket YouTube-appen på iOS 15 iPhone-en vår, men fant ikke at videoen spilte av som miniavspiller selv om vi sveipet opp de første gangene vi testet, men etter noen minutter fungerte det så bare gi det litt tid.

31. oktober ser ut til å være lanseringsdatoen

Merk deg dette

Du kan velge mellom to størrelser på iPhone, men i og med at landskapmodus ikke er mulig fra hjemskjermen, gir dette langt mer mening på en iPad. Merk: videoen stopper automatisk å spille om mini-spilleren er aktivert og man låser enheten.

Liten og stor spiller:

Annonse