"Grafikken bringes et skritt videre"
"Grafikken bringes et skritt videre"

Annonse


Vakre scener: Oppdatering av Crysis Enhanced Edition-mod

Teamet bak et av de beste grafiske mod’ene til det originale Crysis, Crysis Enhanced Edition, har detaljert sin neste oppdatering. I tillegg har teamet delt noen nye skjermbilder.

Ifølge teamet er formålet med den neste store oppdateringen å “bringe det visuelle enda et skritt fremover”. Denne oppdateringen kommer med omarbeidet TOD på nesten alle kart, samt tusenvis av dekaler av ekstremt høy kvalitet plassert på nesten alle kart (for å gi mer variasjon og liv).

I tillegg vil den introdusere PCSS for å få skyggene til å oppføre seg mer realistisk. Dessuten vil den pakke ut bedre utseende geometri til mange ting. Den vil også komme med en global omarbeiding av noen materialer/teksturer.

Til slutt vil denne kommende oppdateringen forbedre spillets skyer.

Det er foreløpig ingen opplysninger om når denne oppdateringen kommer. 

God fornøyelse!

Annonse