Toppbilde
Far Cry 5 kan spilles gratis mellom den 5. og 8. august.

Annonse


Spill Far Cry 5 gratis – nå!

Sommerferien går mot slutten, og det går atter en gang mot tider hvor man kan benke seg inne foran både TV-en og dataskjermen. Dette har også Ubisoft skjønt, og som en del av oppladningen til lanseringen av Far Cry 6, har de nå gjort det mulig å laste ned og spille Far Cry 5 – helt gratis. Tilbudet inkluderer også co-op.

Tilbudet ble annonsert på Twitter i dag og løper til og med den 8. august. Om været er dårlig, og du ellers ikke har planer til helga, er dette kanskje noe å bruke tiden på. Om en helg ikke skulle være nok, har du også mulighet til å kjøpe spillet til en rabattert pris.

Far Cry 6 blir for øvrig lansert den 8. oktober senere i år. Altså må fansen av spillserien smøre seg med tålmodighet en liten stund til.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse