BETA I SEPTEMBER – Battlefield “Portal” kombinerer Battlefield 3, 1942, Bad Company og 2042

Annonse


Klokka 19 i kveld er det duket for EA Play Live.

Oppdatert, 22:35:

EA Play-medlemmer og de som forhåndsbestiller hvilken som helst versjon av spillet får tidlig tilgang til beta-en. De som forhåndsbestiller Battlefield 2042 Gold Edition eller Battlefield 2042 Ultimate Edition får tidlig tilgang til spillet 15. oktober, mens resten kan spille 22. oktober.

Oppdatert, 20:11:

Annonse
Portal er navnet på de nye moduset fra Dice som debuterer i Battlefield 2042 22. oktober i år.

Portal kombinerer Battlefield 3, 1942, Bad Company og nye 2042.

Med Portal bringer Ripple Effect Studios, tidligere Dice Los Angeles, tilbake kartene vi kjenner fra tidligere spill, men med mulighet til å skape spillrunder med de modusene man selv ønsker, og til og med spille med våpen fra de andre spillene og krige med 2. verdenskrig armeer mot 2042-soldater.

Man vil også kunne skape sine egne spillmodus, fra ting som “Gun Game” til tanks mot roboter.

Battlefield 2042 får du se mer av i kveld

Det er Dice’ Battlefield EA har hypet i forkant av eventet, spesielt et helt nytt modus som er myntet på Battlefield-veteraner.

Det er ekstra stor hype rundt det nye Battlefield-spillet grunnet forgjengeren som på mange måter ikke helt klarte å fri til spillerne, men som hentet seg noe inn ved lanseringen av “War in the Pacific”-pakken med innhold.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse